døre og vinduer

DK Isolation skifter døre og vinduer i din bolig

nye døre og vinduer

Vi er klar med rådgivning

Hos DK Isolation håndterer vi flere forskellige typer opgaver, herunder arbejde vedr. boligens vinduer og døre. Vi har mange års erfaring med dette, og vi er altid klar til at give dig den bedste rådgivning.

En langsigtet investering

Hvis din bolig er af ældre dato, er der stor sandsynlighed for, at både vinduer og døre trænger til at blive udskiftet. Vinduer og døre er meget udsatte for vind og vejr, og disse bør gennemgås minimum én gang om året. 

Ældre vinduer er typisk lavet med et eller to lag glas, og kan blive utætte med årene - hvorimod vinduer i dag fremstilles ofte af 3 lag glas, hvilket naturligvis giver en bedre modvirker træk.

Det kan føles som en stor udgift at skifte sine vinduer og døre ud, men kigger du mere langsigtet, er den økonomiske gevinst at finde på varmeregningen, idet man får et lavere varmeforbrug. Herudover er der en ekstra gevinst ved, at indeklimaet forbedres markant, idet træk og kulde minimeres. 

Er du i tvivl?

Så lad en fagperson undersøge om dine vinduer og døre bør udskiftes. Vi vejleder dig hele vejen og har naturligvis også et udvalg af vinduer og døre, der sikrer, at det arkitektoniske udseende stemmer overens med dit behov og boligens øvrige udseende. Kontakt os i dag for en uforpligtende aftale.

JA TAK!

Jeg vil gerne kontaktes vedr. et uforpligtende tilbud på døre og vinduer

hCaptcha