tagarbejde udføres

DK Isolation ApS udfører tagarbejde med mange års erfaring

tagrenovering eller nyt tag

Få den rette rådgivning om tagarbejde

Hos DK Isolation håndterer vi flere forskellige typer opgaver, herunder tagarbejde. Vi har mange års erfaring med tagarbejde, og vi er altid klar til at give dig den rette rådgivning om dit tag. 

Hvornår bør jeg overveje at få kigget på taget?

Det kan være svært at vide, hvornår et tag er nedslidt, medmindre der naturligvis er direkte utætheder og boligen viser tegn på fugt. Hertil kommer, at forskellige typer tag har forskellig levetid.

Lad os hjælpe dig med undersøgelsen - så er du sikret grundighed og ekspertise. Vi kan hurtigt se om der er tale om frost- eller fugtskader eller om taget trænger til en afrensning.

Nyt tag eller reparation?

Hvorvidt husets tag trænger til en renovering eller et helt nyt tag kan være svært at vurdere, hvis man ikke er fagperson, så overlad opgaven til os.

Hvad der bedst kan betale sig af de to løsninger, er en uden tvivl en vurderingssag, som du er bedst tjent med at overlade til de professionelle. Vi har mange års erfaring med renovering af tage af ældre dato, og ofte kan vi med den rette løsning, forlænge tagets levetid med adskillige år.

Vi kommer gerne ud til dig og laver et tagtjek - helt uforpligtende.

JA TAK!

Jeg vil gerne kontaktes vedr. et uforpligtende tilbud på tagarbejde

hCaptcha